A Midas Projekt Kft. célja a tulajdonosok szakmai ismereteinek és tapasztalatainak a hasznosítása a pályázatfigyelés, pályázatírás, projektmenedzsment és tanácsadás területén, mind a hazai, mind pedig az uniós forrású pályázatok területén. A több mint 10 éves tapasztalatunkra és felkészült csapatunkra támaszkodva elértük, hogy bármely pályázati konstrukció kapcsán teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani.

A cég hivatása, hogy a gazdaságilag elmaradott viharsarki térség fejlődését – az Európai Unió és a hazai kormány által nyújtott – vissza nem térítendő támogatások minél maximálisabb kihasználásán keresztül segítse elő. Így mind az állami, mind a civil, mind a profitorientált mind a nonprofit, és egyéb szervezetek részére kívánunk segítséget nyújtani az egyre sokrétűbb, és annál bonyolultabb pályázati rendszerben rejlő lehetőségek kihasználásában.

Amennyiben Ön is szeretné, hogy szervezetét egy komoly tapasztalattal rendelkező, minőségi szolgáltatást végző cég segítse pályázatainak megírásában, illetve lebonyolításában, vagy szüksége van egy megnyert vagy folyamatban lévő pályázatához a kapcsolódó tevékenységeket elvégző szakértő gárda szolgáltatásaira, kérem keressen meg bennünket!
Gál Csaba ügyvezető – projektmérnök
Gálné Erdész Orsolya szakmai felelős – menedzsment szakos közgazdász
Erdész Zoltán tervező – mélyépítő mérnök
Erdész Levente CBA elemző – tőkepiaci és vállalat szakos okleveles közgazdász
Dr. Farkas Edit  közbeszerzési tanácsadó – jogász
Borbélyné Cora Ilona ügyintéző – szociális munkás
Vizi Zoltán web designer – informatikus
Tímár Csabáné  fordító – tolmács